Nieuws


Neem een kijkje in de wereld van de CSA via de VR Tour!

 

Scan de QR code met de camera van je telefoon of druk erop en check it out! Supercool om a la Google op je gemak eens een kijkje te nemen op de afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Mocht je de robot ook "live" willen bekijken.....dat kan natuurlijk ook, neem dan even contact met ons op, dan plannen we een afspraak!

 

Mail naar info@r-solution.nl of bel 06-11681688 / 06-11757175

 

De R-APPIT volledig in productie bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis

De R-APPIT inpakrobot is dinsdag 19 april 2022 officieel in bedrijf  genomen. De eerste 1-fase verpakkingsrobot volledig geïntegreerd. Dat mogen we met recht een wereldprimeur noemen!

 

De medewerkers van de CSA van het Jeroen Bosch Ziekenhuis pakken zo’n 500 operatienetten per dag in. De robot kan tot wel 90% van dit inpakwerk overnemen. Dat geeft CSA-medewerkers de ruimte om van meerwaarde te zijn op andere plekken. 

 

De robot is bovendien een duurzame oplossing. De operatienetten worden ingepakt in verpakkingsmateriaal van een soort plastic. De robot snijdt de vellen op maat van de rol af en gebruikt daardoor minder materiaal. Hierdoor zijn er in plaats van zes verschillende maten verpakkingsvellen nog maar twee maten verpakkingsrollen nodig. Al met al levert het een besparing aan verpakkingsmateriaal op van maar liefst 20 tot 25%.


Radboudumc als eerste gebruiker van de R-APPIT

Radboudumc heeft in augustus 2021 de eerste R-APPIT 2-fase verpakkingsrobot in gebruik genomen. Het betreft hier de pilot locatie met het prototype R-APPIT.

 

In samenwerking met Radboudumc zullen er, verschillende studies worden uitgevoerd om de kwaliteit en meerwaarde van de R-APPIT aan te tonen.CSA Wereldcongres 2019, Den Haag

Niet alleen het bezoeken van het 20e WFHSS in 2019 was een reden voor CSA's wereldwijd om naar Nederland te komen. Ook het delen van eigen kennis, collega's spreken en de nieuwste technologieën en mogelijkheden voor de CSA bekijken maakte dit wereldcongres 'The place to be'!

 

R-SOLUTION was op het WFHSS aanwezig om de R-APPIT verpakkingsrobot te lanceren. Het congres was een daverend succes. De wereldwijde interesse was ongekend en werpt haar vruchten af.