Nieuws


Vacature: Accountmanager CSA

Als je op de operatietafel ligt, wil je toch ook dat de medische instrumenten voor jouw operatie gegarandeerd steriel zijn verpakt? Daar zorgen wij voor bij R-SOLUTION Medical! Onze gepatenteerde robot, de R-APPIT, automatiseert het verpakkingsproces van centrale sterilisatie afdelingen (CSA’s). Dat is veiliger, efficiënter en duurzamer dan handmatig inpakken. Overtuig jij ziekenhuizen en commerciële CSA’s om de R-APPIT inpakrobot aan te schaffen?

Wat ga jij doen?

       Je zorgt dat alle ziekenhuizen en commerciële CSA’s in Nederland de R-APPIT kennen. Je realiseert afspraken met beïnvloeders en beslissers en neemt ze mee in de nieuwste ontwikkelingen om CSA’s te automatiseren.

       Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van leadgeneratie tot en met het sluiten van de deal. Je beheert je eigen agenda en sales funnels. Dat doe je (deels) vanuit ons hoofdkantoor in Barneveld.

       Je organiseert strategische sessies in binnen- en buitenland en legt de basis voor samenwerkingsverbanden tussen relevante partijen in de keten, waarbij R-SOLUTION de verbindende factor is.

 

Wat neem jij mee?

Commerciële skills, om te beginnen. Je werkt al als accountmanager, het liefst in de zorg. Ben je thuis in de klinische zorg en medische techniek? Heb je HBO werk- en denkniveau en spreek je je talen…dan drinken we morgen koffie! We vinden het verder belangrijk dat jij als accountmanager steeds de juiste balans weet te vinden. Je gaat voor langetermijnrelaties en overtuigt op jouw eigen natuurlijke manier. Tegelijkertijd voel je ook aan wanneer je juist moet doorpakken om een deal rond te maken. Last but not least: je bent geen pure solospeler, maar werkt ook samen met de andere accountmanagers, onze oprichters en het interne team.

 

Waar kom je terecht?

R-SOLUTION is een scale-up met ambities. Onze robot heeft zich bewezen in de praktijk en met investeerders achter ons, gaan we nu Europa veroveren. Onze cultuur? We houden ervan om tegen de stroom in te zwemmen en geloven dat grenzen er zijn om te verleggen. Dat heeft alles te maken met onze intrinsieke drive. Iedere patiënt verdient het dat de gereinigde medische instrumenten voor zijn of haar operatie op de meest veilige wijze zijn verpakt en steriel zijn!

 

Wat bieden we jou?

Een fulltime baan in een informele organisatie, waar je veel vrijheid en ruimte hebt. Er liggen hier nog geen dichtgetimmerde salesprotocollen, je mag zelf de lijnen uitzetten en de spelregels bepalen. Je krijgt natuurlijk een goed salaris met een bonusregeling. Verder hebben we hier een auto, laptop en telefoon voor je klaar liggen, plus nog wat andere prettige secundaire arbeidsvoorwaarden. Wil je jezelf doorontwikkelen? Zeg maar hoe, dan ondersteunen wij je!

 

 

Solliciteren?
Stuur je cv en motivatie voor 18 september a.s. naar Natascha Admiraal. Dat kan via info@r-solution.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Neem een kijkje in de wereld van de CSA via de VR Tour!

 

Scan de QR code met de camera van je telefoon of druk erop en check it out! Supercool om a la Google op je gemak eens een kijkje te nemen op de afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Mocht je de robot ook "live" willen bekijken.....dat kan natuurlijk ook, neem dan even contact met ons op, dan plannen we een afspraak!

 

Mail naar info@r-solution.nl of bel 06-11681688 / 06-11757175

 

De R-APPIT volledig in productie bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis

De R-APPIT inpakrobot is dinsdag 19 april 2022 officieel in bedrijf  genomen. De eerste 1-fase verpakkingsrobot volledig geïntegreerd. Dat mogen we met recht een wereldprimeur noemen!

 

De medewerkers van de CSA van het Jeroen Bosch Ziekenhuis pakken zo’n 500 operatienetten per dag in. De robot kan tot wel 90% van dit inpakwerk overnemen. Dat geeft CSA-medewerkers de ruimte om van meerwaarde te zijn op andere plekken. 

 

De robot is bovendien een duurzame oplossing. De operatienetten worden ingepakt in verpakkingsmateriaal van een soort plastic. De robot snijdt de vellen op maat van de rol af en gebruikt daardoor minder materiaal. Hierdoor zijn er in plaats van zes verschillende maten verpakkingsvellen nog maar twee maten verpakkingsrollen nodig. Al met al levert het een besparing aan verpakkingsmateriaal op van maar liefst 20 tot 25%.


Radboudumc als eerste gebruiker van de R-APPIT

Radboudumc heeft in augustus 2021 de eerste R-APPIT 2-fase verpakkingsrobot in gebruik genomen. Het betreft hier de pilot locatie met het prototype R-APPIT.

 

In samenwerking met Radboudumc zullen er, verschillende studies worden uitgevoerd om de kwaliteit en meerwaarde van de R-APPIT aan te tonen.CSA Wereldcongres 2019, Den Haag

Niet alleen het bezoeken van het 20e WFHSS in 2019 was een reden voor CSA's wereldwijd om naar Nederland te komen. Ook het delen van eigen kennis, collega's spreken en de nieuwste technologieën en mogelijkheden voor de CSA bekijken maakte dit wereldcongres 'The place to be'!

 

R-SOLUTION was op het WFHSS aanwezig om de R-APPIT verpakkingsrobot te lanceren. Het congres was een daverend succes. De wereldwijde interesse was ongekend en werpt haar vruchten af.